Choď na obsah Choď na menu
 

Tipy, triky, návody

*Tipy, triky, postrehy píšte na news.empiretimes@gmail.com   Ďakujem za váš čas :) *
 

12.kapitola

V tejto kapitole máte za úlohu zachrániť Lea. Ak sa už nachádzate v jeho dome tak máte na výber viac únikov. Všetky si môžte pozrieť vo videu.

Hot Rod:

V 15. kapitole, než vyrazíte do observatória tak si zájdite ešte do mestskej časti North Millville alebo do South Millville. Ak sa tu budete po dobu 1 až 7 minút prechádzať tak tu môžete nájsť autá značiek: Schubert Pickup Hot Rod, Walter Hot Rod, Smith 34 Hot Rod. V tíchto autách jazdia členovia gangu Mastňáci a pri kradnutí áut budú určite protestovať.

 

Tipy a triky ohľadom polície?

V civilných autách si môžete pomocou tlačidiel , . pustiť rádio. Ak tieto tlačidlá stisnete v policajnom aute tak sa vám zapne siréna. Okolo idúce autá by sa vám mali uhýbať.

Ak kradnete auto  a pristihne vás policajt stačí mu dať úplatok.

Ak je po vás pátranie alebo máte iný problém tak stačí nájsť telefónnu búdku a zavolať na políciu. Bude vás to stáť 500 dolárov.

Ak jazdite po uliciach vyššou rýchlosťou než by ste mali a v protismeru sa vám objaví policajné auto tak sa vôbec nemusíte báť a začať spomaľovať! Prejdú okolo vás a ani si nevšimnú, že idete veľmi rýchlo. To ale neplatí ak kradnete auto!!

Pár dní dozadu som na jednej stránke čítala komentáre a jeden ma zaujal. Ak si chcete zarobiť rýchle peniaze, no Derek je už mŕtvy, stačí ak ukradnete policajné auto a predáte ho Bruskimu. Mali by ste za to dostať 2000 dolárov. Stojí za to skúsiť to. 

 

Iné pomôcky:

Ak spadnete s autom do vody tak vôbec nezomriete! Auto sa vám síce potopí ale vy ostanete na súši živý a zdravý.

 

Ak ste si všimli tak obchod Vangel´s má sklenené dvere a kľudne môžete s autom vojsť do obchodu ale rozbijete si pritom trochu auto a im dvere.

 

Návod na Playboy nájdete tu a na zatykače tu. :)