Choď na obsah Choď na menu
 

Mapa

 

 

 

 


mapa Empire Bay

mapa Empire Bay zadní strana

 

Na mape môžete nájsť tieto značky:

.

DOMOVYTouto značkou sú na mape zobrazené všetky vaše domovy. Doma nájdete skriňu kde sú všetky vaše zakúpené obleky, chladničku kde si môžete obnoviť zdravie a taktiež  posteľ.

 

 

TELEFÓNNE BUDKY Cez telefónny hovor môžete dať úplatky policajtom ($ 500). V meste sa . nachádzajú na každom rohu a preto nie sú na mape zobrazené, objavujú sa len na radaru.

 

 

 

Autoservis V hre sa nachádza presne 12 autoservisov. Na mape sú označené ako kľúč. Viac sa dočítate v priečinku Autoservis.


Benzínové staniceTu si môžete natankovať benzín do auta alebo vojsť s autom do umývačky, ktorá ho zbaví nečistoty a prachu. Viac sa dozviete v priečinku Benzínová stanica.

 


OBCHODY S OBLEČENÍMTu si môžete kúpiť košele, obleky, bundy. Viac v priečinku Oblečenie.

 

BARYSú miesta kde sa môžete pobaviť, niečo si  vypiť – doplniť si zdravie, alebo ich vykradnúť. Viac informácií v priečinku Bary a hospody.

 

REŠTAURÁCIE A OBČERSTENIE -  Tu si tiež môžete doplniť zdravie, alebo si pustiť hudbu z jukeboxu za $ 0.01. Ak sa chcete dozvedieť viac klikajte na priečinok Reštaurácie.

OBCHODY SO ZBRAŇAMIV týchto obchodoch si môžete kúpiť zbrane a k nim aj náboje. V obchodoch McClusky & Son si môžete kúpiť Revolver.38, Semi 1911, Magnum, N1 Garant a brokovnicu. Pre viac informácií kliknite na priečinok Zbrane.

 

HARRYJe to bývalý vojak, ktorý prišiel o oko. Jeho obchod je na severe mesta v časti Kingston.  Predáva poriadne zbrane, ktoré len tak nikde inde nekúpite.Viac v priečinku Zbrane.


GIUSEPPETento človek vám zoženie všetky papiere a všetky potreby na lúpež. Predáva páčidla, pištole a taktiež Molotov koktail. Viac v priečinku Zbrane.


BRUSKIHO ŠROTISKO Tu si môžete privyrábať vozením áut do lisu. Viac sa dočítate v priečinku Získanie peňazí.


DEREKOVA KANCELÁRIATu si môžete privyrobiť tak, že budete voziť luxusné autá, za ktoré dostanete ozajstné peniaze. Dočítate sa viac v rubrike Získanie peňazí.