Choď na obsah Choď na menu
 

Polícia

 

 

Escudopoli.png

 

Polícia v Empire Bay alebo EBDP je zodpovedná za dodržiavanie pravidiel v meste. Vedie taktiež plno vyšetrovaní v rámci mesta. Stanicu majú v mestskej  časti Uptown.

Comisaría.png

 

Členovia: detektív Tony Rossi 

          kapitán Gordon Hawkshaw

          kapitán Joshua Andreson

          policajný náčelník Grady

 

Priestupky:

 

 

Tu o vás polícia vie čo máte oblečené. Ak chcete aby vás neprenásledovali stačí si zmeniť oblečenie. 

 

V tomto prípade vie polícia ako vyzerá vaše auto. Stačí zájsť do autoservisu a vymeniť si značky alebo si nafarbiť auto na novú farbu.

 

Tak toto sa vám zobrazí keď vás policajt zastihne pri rýchlej jazde, keď sa s nikým bijete alebo keď otravujete policajta. Vyriešite to tak, že zaplatíte pokutu, ukážete policajtovi občiansky alebo jednoduho utečiete. 

Putá sa vám objavia za vraždu, krádež, pri bitke, keď držíte zbraň. Ubránite sa tomu tak, že policajta podplatíte, zavoláte na políciu a podplatíte ich $ 500 alebo utečiete.

Táto pištoľ sa vám zobrazí vtedy keď niekoho zabijete alebo keď opakovane niekoho zrazíte. Vyriešíte to tak, že dáte úplatok policajtovi alebo utečiete.

 

 Tento stupeň je najhorší. Znamená to, že polícia vás chce dostať za každú cenu. Tento stupeň dosiahnete tak, že niekoľkokrát zabijete policajta. Tu môžete utiecť alebo podplatiť políciu. 

 

 

Mafia II 2009 12 22 09 01 Mafia 2 Demo Impressions (PS3)

 

Policajti po meste chodia pešo alebo v autách kde sú po jednom alebo po dvoch. Na mape je policajné auto zobrazené ako modrý obdlžník a policajti, ktorí sa prechádzajú po uliciach sú zobrazení ako modrý trojuholník. Autá sa menia 2-krát v hre.

 

40. roky

CULVER EMPIRE POLICE SPECIAL

 

50. roky

SMITH CUSTOM 200 POLICE SPECIAL

 

 

 V 6. misii vás do väzenia dovezie autobus. 

 

 police_bus_front.png

 

 

 

VYBAVENIE POLICAJTOV

Obušok, Remington model 870 Field gun, Smith & Wesson model 12 revolver, Thompson M1A1.