Choď na obsah Choď na menu
 

×Postavy×

 

Mafia-3-Confirmed

lincoln-nahled.jpg

Hlavná postava tejto hry bude Lincoln Clay, sirota, ktorá hľadá nejaké miesto kde by patril. Vyrastal v sirotinci a po službe vo Vietname sa v 1968 vracia do New Orleans. Tu sa pripojil k černošskému gangu Cleavers, ktorý bol následne vyvraždený talianskou mafiou s Donom Marcanom na čele. Prežil len on a jeho cieľ je jasný - pomstiť sa talianskej mafii. 

Po kliknutí na obrázok si môžete lepšie prezrieť údaje o držiteľovi vojenskej identifikačnej karty. 

Za priezviskom sa nachádza iniciála I (LINCOLN I), potom tam vidíme služobné číslo RA2995 ( RA - Regular Army tzv. nijaké špeciálne jednotky). Zvyšok je neznámy, pravdepodobne z dôvody ochrany. Číslo vždy je 8-miestne a tak vývojari zrejme nechceli použiť reálne číslo. 

Ďalší údaj je krvná skupina, v tomto prípade má Lincol 0 RH Negativ.

A posledný údaj je vierovyznanie. Slúži to pre prípad smrti vojaka, aby sa uskutočnil obrad podľa jeho vyznania. Ako vidíme, Lincoln je rimo katolík. 

lc.png

 

 


 

vito-nahled.jpgTo čo nemalo ľudí potešilo je asi to, že sa už po tretí krát (Mafia I a II) stretávame s o niečo starším Vitom Scalettom (43). Po tom incidente v observatóriu odišiel z Empire Bay a z neznámych príčin sa dostal do väzenia. Po prepustení opäť začal pracovať ako mafián, no jeho postavenie nebude veľmi vysoké. Takto sa o ňom vyjadril Haden Blackman:  “His office is literally over a fish restaurant over the marina, and it looks out at the city proper, like the downtown. And he’s got this little, tiny piece of the pie, and he wants that, It’s like he’s still after that quest for power, he still wants the city, but we put him over a fish restaurant with a chum machine in it.”

 


 

burke-nahled.jpgBurke vedie írsky gang a je to tretí spoločník Lincolna. Hra funguje na princípe, že vám zadávatelia dávajú úlohy, ktoré musíte plniť. Za je úspešné splnenie vám tak môžu pomôcť a poslať pár Írov, či černochov na pomoc. 

 


 

cassandra-nahled.jpgTretí diel je zaujímavejší aj tým, že konečne sa tu ako Boss objaví aj žena. Jej meno je Cassandra a zastupuje obyvateľov Haiti. 

 

 

 

 


 

tommy.jpgChlapík, ktorého ste mali možnosť zahliadnuť v trailery je Tommy. Predpokladá sa, že on stojí za vyvraždenie Lincolnovho gangu. 

 

 

 


 

 

joe_150x150.jpgVývoraji sľúbili, že sa dozvieme čo sa stalo s Joeom. Môžme len dúfať, že nebol zastrelený.